Livsstilsforløb

Synes du, det er svært at ændre på gamle vaner? Har du brug for støtte til at ændre livsstil? Måske handler det om vægt, røg, alkohol, motion?

Tidspunkt: løbende opstart
Målgruppe: Du er motiveret for at tage din livsstil op til revison.

Trænger dit liv til et løft?

Er du ofte bekymret for dit helbred? Synes du, det er svært at ændre på gamle vaner? Har du brug for støtte til at ændre livsstil? Måske ønsker du at tabe dig, stoppe med at ryge eller skære ned på dit alkoholforbrug?

Så kan du få en afklarende samtale hos Center for Sundhedsfremme. Vi hjælper dig efterfølgende med at lægge din livsstil om, hvis du ønsker det.

Sådan foregår en afklarende samtale

Samtalen tager 1. gang cirka 1 time. Du snakker med en sundhedskonsulent om de områder i dit liv, du ønsker at ændre. Hvor er du i dit liv lige nu, og hvad har du overskud til at have fokus på! I beslutter sammen hvilke tilbud, der kunne være relevante for dig at deltage i. 

Måske har du brug for at komme til en eller flere individuelle samtaler.

UgeAvisen Varde bragte 2. marts 2015 en artikel om vores livsstilssamtale - du kan læse den her: ugeavisen.dk/artikel/88792:Varde--VARDE--Traenger-dit-liv-til-et-lOeft.

Vores tilbud til dig

Vi har mange forskellige kurser og tilbud. Det kan være, du får lyst til at deltage på et rygestopkursus, få vejledning i sund kost, lære at få kontrol over din angst eller styrke din mentale sundhed.

Du kan læse mere om vores kurser og tilbud her.

Vi støtter dig

Har du brug for en livsstilsændring, kan vi støtte og vejlede dig i, hvordan du kan gribe det an.
Vi er din kyndige og motiverende sparringspartner til at opnå en varig livstilsændring. Igennem samarbejde, undervisning og træning arbejder vi med at styrke din motivation, dit personlige engagement og vilje til forandring.

Vi vejleder og støtter dig, så du ikke står alene, når det er svært, og når du skal fastholde din livsstilsændring. Deltager du i et af vores holdtilbud kan du også finde vejledning hos og støtte i andre kursister, der står i samme situation som dig.

Sted: Center for Sundhedsfremme
Pris:
Øvrigt: Tilbuddet kræver en henvisning fra lægen, jobcenter eller sundhedsplejen.
Livsstilssamtale 2017
Gå tilbage til oversigten over kurser og tilbud
Henvisning

For at komme til en afklarende samtale skal du have en henvisning fra egen læge, sygehuset, distriktspsykiatrien, jobcenteret eller fra anden afdeling i kommunen.

MARGIT NYGAARDtlf. 7994 6065
Send Margit en mail

KARIN LYKKE IVERSENtlf. 7994 6066 / 2526 0863
Send Karin en mail

ANNE WINTHER SVENDSENtlf. 7994 6075
Send Anne en mail

BRITT SALOMONSSONtlf. 7994 6076
Send Britt en mail

CONNIE TVED LAURIDSENtlf. 7994 6077 / 6116 2794
Send Connie en mail